8 Aralık 2011 Perşembe

Mickey Mutfakta





2 yıldır internetten alışveriş yapmak son derece pratik ve moda oldu.Her gün yeni bir fırsat sitesinden mail alıyorum üye olmam için ama bi yerden sonra sıkıcı,boğucu hatta itici bir hale geldi.Ayrıca insanları üşengeç hale getirmek evden çıkma bahanesini de yok etmeye bire bir.Belli başlı bi kaç site hariç her bulduğum siteye girmiyorum.2-3 gün önce Kenwood disney serisinin fırsatlara düşmüş olduğunu gördüm.Nasıl güzel nasıl sempatik bayıldım.Hem çocuk gibi hissediyosun,hemde ürün grubu mutfakta günlük zamanda kullanılan ev aletlerinden oluşuyor ama gel gör ki ben bunu alsam ne yapacam sorusu beynimi kurcalayıp duruyor.Annem bu oyuncakvari ev aletini hayatta kullanmaz, bende şu an ayrı eve çıkmayacağıma göre ve evlilik gibi bi durumum söz konusu olmadığına göre bakmakla yetiniyorum.Alır elbet bir gün kullanırım düşüncesi de evde kendi eşyalarıma zor yer buluyorum bunları nereye sıkıştırıcam fikriyle uçup gidiyor.Aklımda kalmadı desem yalan olur.


Su ısıtıcı 59 TL mısır patlatma makinesi 79 TL çok pahalı da değil.Waffle makinesi mickey kafaları şeklinde insanın yedikçe yiyesi gelir.Bunlardan çok güzel yılbaşı hediyesi de olur.Elektrik süpürgesi,tost makinesi,dondurma yapma makinesi,waffle makinesi,su ısıtıcı ve bi çok üründe bulunuyor.Bi kaçı zaten resimler de var.İster evinize ister yılbaşına hediye alın.

4 yorum:

  1. süper birsey misss

    almanyadan selamlar

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ben bu waffel makinesini uzun zamandir ariyorum ancak bulamadim nereden gordunuz sitesini soyleyebilirseniz cok sevinirim. Umarim cevap yazarsiniz. Simdiden tesekkurler. Iyi gunler .

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar geç cevabım için kusura bakmayın, ben o zaman markafoni yada trendyol.com internet sitelerinin mutfak eşyaları satan kampanyasında görmüştüm ama markası maalesef aklımda kalmadı ama tekrardan denk gelirsem mutlaka sizi bilgilendireceğim.
      Sevgiler

      Sil
  3. Merhaba hangi siteden bulabilirim bu waffel makinesini rica etsem cevap yazar misiniz? Bayadir ariyorum ama bulamadim. Umarim ceval verirsiniz. Simdiden tesekkur ederim ��

    YanıtlaSil