28 Aralık 2012 Cuma

Özel kişiye özel hediye

Biz kızlar her zaman aynı dertten yakınırız..Sevgiliye ne hediye alsak ? Daha önce almadığımız birşey olsun deriz, farklı olsun özel olsun deriz, deriz de deriz. Yılbaşına bi kaç gün kaldı şunun şurasında Sevgiliye yapılabilecek ilginç hediye seçeneklerini şu şekilde sizlerle paylaşmak isterim

Sevgi Kavanozu

Bir kavanozu alıyorsunuz içine 365 tane sevgilinizde sevdğiniz şeyleri yazıp kavanozun üstüne herhangi baskı yapan bir yerde kavanozunun büyüklüğüne göre sticker hazırlıyorsunuz.Üstüne "Sana olan sevgimi bir yıl boyunca her gün hatırlaman için her gün sadece bir tane seç." yazıp. Sevgiliye veriyorsunuz.Yazılanlar sadece size özel olacağı için farklı bir hediye olabilir..

Parfüm

Pahalı ama güzel bir hediye. Kendi kokununuzu yaratıyorsunuz Kanyon Jo Malone da orjinal kokular elde edebilir. Sevgilinize kendine has orjinal bir koku yaratabilirsiniz.



Slayt Gösterisi

Bunun için birinden yardım alabilirsiniz..Yada Bilgisayarda video hazırlamakta iyiseniz siz de yapabilirsiniz. En güzel resimlerinizi seçiyorsunuz arka fona sizin olan şarkıyı ekliyorsanız.. Olayı profosyonel yardımla geliştirip yazılar vs de eklerseniz. CD ye kaydedin sevgiliye verin.

Stüdyo

Bu biraz daha masraflı ama çok anlamlı bir hediye. Sevgilinizle en özel şarkınızı stüdyoda kendiniz seslendiriyorsunuz. Kulağınıza kulaklık takılıyor ve müziği duyuyorsunuz sora şarkıya başlıyorsunuz. Karaoke gibi düşünebiliriz. Zaten stüdyodakiler size yardımcı oluyor. Taksim de Tünel tarafında pek çok stüdyo var bu işi yapan. Ama sesinize güvenmiyorsanız sakın denemeyin derim :)

Fotoğraf Albümü

En güzel resimleriniz ve anılarınızı, mektuplarınızı eskilerde olduğu gibi bir albüme yerleştirip resimlerin yanına tarih ve minik notlarla çok özel bir hediyeye dönüştürebilirsiniz. Ya da internette resimlerini yükleyip hazır olan çerçeve ve dizaynlarla baskı da yaptırabilirsiniz.Klasik ama özel birşey..

Plaka

Sizi anlatan ya da isimlerinizin olduğu bir plaka yaptırıyorsunuz. Eskiden Bağdat caddesinde Portobello diye bir mağaza vardı yapardı ama şimdi de yapan yerler var diye duydum. İsminiz, ilişkiye başlama tarihiniz vs gibi yazdırıyorsunuz. Belli renkler var. Ben arkadaşıma yaptırmıştım harika olmuştu.İlla ki yapan biryer bulunur.Araştırabilirsiniz.

Telefon Kabı

Telefonlar artık çeşit çeşit renkli kaplarla süsleniyor. Resminizi kap deseni olarak bastırabilir. Hediye edebilirsiniz.

Ağırlık

Bunu henüz yapan bir yer görmedim ama ağırlık kaldıran bir erkek arkadaşa sahipseniz. Metal dumble alabilir. Üstüne adınızı yazdırabilirsiniz. Her kaldırdığında sizi düşünmesi keyifli olur :)

Kurabiye

Sizin için anlam ifade şeyleri kurabiye olarak yaptırabilirsiniz. Kurabiye yapımı son zamanlarda çok moda oldu. Hem erkeğin kalbine giden yol mideden geçer bunu unutmamak gerekir.

Söylemesi benden yapması sizden haydi kızlar iş başına :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder